Mesaj Sayısı : 472 Yaş : 32 Nerden : Manisa Rep Gücü: : Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 10/06/08
Konu: Neden F.Bahçe C.tesi Tem. 12, 2008 12:29 pm
Neden F.Bahçe?
"Mükemmel bir kadrosu bulunduğu ve büyük bir kulüp olduğu için F.Bahçe'yi tercih ettim".
Ülkemde az para veriyorlar Fenerbahçe'nin yıldız transferi Güiza, mükemmel bir kadrosu bulunduğu ve büyük bir kulüp olduğu için sarı-lacivertli kulübü tercih ettiğini açıkladı. Radyospor'daki habere göre Güiza, ülkesindeki takımların yabancılara daha çok para verdiğini söyledi. Geçen sezon 27 golle İspanya'da gol kralı olan futbolcu, "Bazen zengin olmak için ülke dışına çıkmamız gerekiyor. Türkiye macerasına başlamayı çok istedim. Fenerbahçe benim için doğru tercih" dedi. Başka teklifleri sormadım İspanya'dan kendisine teklif gelmediğinden dert yanan golcü futbolcu şunları söyledi: "Ailem için yaşamı bana daha kolay hale getirecek bir takıma gitmek zorundaydım. Daha önce fazla para alamadığım için keyfim kaçtı. Türkiye'de bana teklif edilen paradan daha fazla verecek bir takımın olup olmadığını sormadım. Şimdi çok mutluyum. Artık sadece Fenerbahçe ile şampiyonluğa ulaşmak, Türkiye'de ailemle mutlu bir yaşam istiyorum."