ZeHiR Administrator
Mesaj Sayısı : 472 Yaş : 32 Nerden : Manisa Rep Gücü: : Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Asist kralı C.tesi Tem. 12, 2008 1:03 pm | |
|
|
| Asist kralı | "Hem sağ, hem sol kanatta oynayabiliyorum. Bobo ve Nobre gibi hava toplarını seven iki forvetimiz var. Ben ortalarım, onlar da golleri atar".
BAŞARI BENİM İLACIM Kartal'ın yeni transferi Ekrem Dağ, Beşiktaş'a büyük başarılara imza atmak için geldiğini söyledi. 1981'de Mardin'de doğduğunu ve 1989'da ailesiyle birlikte Avusturya'ya göç ettiklerini belirten Ekrem, "Futbola okul takımında başladım. 14 yaşında Graz'ın altyapısına, 19'da profesyonelliğe geçtim, 24 yaşında Antep'e transfer oldum. Şimdi de Beşiktaş'tayım" dedi ve şöyle devam etti:
ÇOK HEYECANLANDIM "İlk yılımda çok zorlandım ama artık geride kaldı. Menajerim 'Beşiktaş seni istiyor' dediğinde çok heyecanlandım. İlk gün Ertuğrul hocam aradı ve bana ön hazırlık programı verdi. Bu, işini ne kadar ciddiye aldığının bir göstergesiydi. Evliyim ve iki kızım var. Annemin yeri ise çok ayrı. Kemik erimesi rahatsızlığı nedeniyle Münih'te tedavi görüyor. İlk giydiğim resmi formamı, teriyle ona götüreceğim."
SIFIRDAN BAŞLADIM Beşiktaş'ta herkesin mütevazı bir yapıda olduğunu ifade eden Ekrem sözlerini şöyle tamamladı: "Burada sıfırdan başlıyor gibi çalışacağım. Saha içinde gol atmaktan çok, attırmayı seviyorum. İki kanatta da oynayabiliyorum. Bobo ve Nobre gibi hava toplarını çok seven iki forvetimiz var. Ben ortalarım, onlar da gol atar. İnönü'de, o müthiş taraftar önünde şampiyon olacağız." |
| |
|