www.fulloyunindir.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.fulloyunindir.com

Full Rip oyun indir l Lost l GTA IV l Devil May Cry 4 l Fifa 09 l Pes 2009 l

KapıAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır )

4 posters
YazarMesaj
kezman16
Administrator
Administrator
kezman16

Rep Gücü: :
Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) Left_bar_bleue999 / 100999 / 100Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) Right_bar_bleue

Ruh Hali : Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) 5mk8qu
İşletim Sistemi : Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) Yk-xp

Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) Empty
MesajKonu: Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır )   Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) EmptyPerş. Haz. 19, 2008 1:01 am

Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) 431704_18407_front

[table][tr][td]

Oyun Adı :Resident Evil3
Rar Şifresi :www.fulloyunindir.com
Crack:Mevcut
[table][tr][td]

[size=12pt]UpShare Bağlantıları[/size]
[gizli]http://www.upshare.net/download.php?id=5D56A9258&setlang=tr [/gizli]

[size=14pt]Oyun Hakkında[/size]
Umbrella Corporation adlı şirketin geliştirdiği T-virus, kısa sürede kontrolden çıkar ve tüm masum Raccoon City halkını zombiye, etraftaki küçük solucanlardan sadık köpeklere kadar her canlıyı da şuursuz yaratıklara dönüştürür. Olaya bir göz atmaları için şehre gönderilen S.T.A.R.S. (Special Tactics And Rescue Squad - Özel Taktikler ve Kurtarma Ekibi) üyeleri kendilerini yapayalnız ve çaresiz bir şekilde kaderlerine terk edilmiş sokaklarda bulurlar. Üstelik bir de Nemesis adındaki başı boş gezen canavar tehlikesi de vardır...
Evet, zombi dostlarımız yine iş başında... Bu sefer eskiye göre daha hızlı hareket edebiliyorlar ve hatta koşabiliyorlar bile ama yine de aynı cahiller. Maceramız boyunca ansızın kapıları camları indirip üstümüze atlıyorlar, kolumuzu bacağımızı kapıyorlar, bir tecavüz etmedikleri kalıyor kıza. Bu arada kahramanımızın ismi de Irmak Akın... Şey, pardon Jill Valentine. Oyun zaman dilimi olarak ilk 24 saatini Resident Evil 2'den önce ve diğer 24 saatini de Resident Evil 2'den sonra olacak şekilde alıyor. Diğer serilerden farklı olarak bu oyunda eğer bir zombi çok yakınımızdaysa ateş etme tuşlarına bastığımızda onu itekleyebiliyoruz. Yeni eklenen değişik bir özellik de oyun boyunca etrafta silahlarımız için bulabileceğimiz barutları işleyip normal ya da gelişmiş mermiler oluşturabilmemiz.
Ben de Capcom'un bu gerilim ve heyecan dolu oyununu IBM uyumlu PC ve UEFA Şampiyonlar Ligi resmî sponsoru PlayStation sahibi dostlarımla beraber bitirebilmek için gece gündüz demedim, bir deri bir kemik kaldım, saçımı süpürge ettim, sevdiğim kıza açılamadım ve size bu rehberi hazırladım. Oyun boyunca başınıza gelebilecek hemen her olayı açıkladım, yine de bazı küçük farklılıklar olabilir. Tavsiyelerime uyun ve gerisini bana bırakın.

Öncelikle daima meraklı olun. Girdiğiniz odaları, geçtiğiniz koridorları, gördüğünüz masaları, bulduğunuz dolapları, kısacası her yeri iyice araştırın. Yarım saattir açamadığınız bir kapının anahtarı ya da hayatınızı kurtaracak bir ilk yardım spreyi hiç ummadığınız bir yerde sizi bekliyor olabilir. Bulduğunuz anahtarlarla açabileceğiniz kapıları açtıktan, topladığınız nesnelerle yapabileceklerinizi yaptıktan sonra artık oyunda hiçbir işinize yaramayacaklarsa atın gitsin, boşuna kalabalık yapmasınlar. Bir süre sonra oyunun konsolvari save sisteminin olaydan soğumanıza yol açmaması için mürekkeplerinizi idareli kullanın. Barutlarınızı akıllıca birleştirin ve şarjörlerinizin her zaman tam dolu olduğundan emin olun...

[size=14pt]Görüntüler[/size]
Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) Re3_screen001
Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) Re3_screen002
Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) Re3_screen003
Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) Re3_screen004
Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) Re3_screen005

Not: Oyun Türü Riptir..Setup'a tıklayıp please wait Gülümseme
http://www.fuloyunindir.tr.cx
SPEEDANGEL
Administrator
Administrator
SPEEDANGEL

Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) Left_bar_bleue334 / 100334 / 100Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) Right_bar_bleue

Ruh Hali : Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) 16bf1ad
Takımım : Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) Galata10re8

MesajKonu: Geri: Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır )   Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) EmptyPaz Tem. 06, 2008 11:38 pm

ELİNE SAĞLIK
ZeHiR
Administrator
Administrator
ZeHiR

Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) Left_bar_bleue170 / 100170 / 100Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) Right_bar_bleue

Ruh Hali : Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) 30aqtdk
İşletim Sistemi : Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) Yk-vista-enterprise

MesajKonu: Geri: Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır )   Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) EmptyPtsi Tem. 07, 2008 1:05 pm

Ellerine Sağlık
http://fulloyunindir.forummum.com
xeforapid
Co Admin
Co Admin
xeforapid

Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) Left_bar_bleue170 / 100170 / 100Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) Right_bar_bleue

Ruh Hali : Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) 1562s6u
Takımım : Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) Galata10re8
İşletim Sistemi : Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) Yk-vista-business

MesajKonu: Geri: Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır )   Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır ) EmptySalı Şub. 10, 2009 2:06 am

ELİNE SAĞLIK

Resident Evil 3 [!!..RiP..!!]( Her PC Kaldırır )
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Resident Evil 4
» Resident Evil 4
» Resident evil 3 Nemesis
» Resident Evil 4 [Biohazard 4] (PC) Serial